Kan Het Wondermiddel Pepermuntolie Prikkelbare Darm Klachten Stoppen?

U wilt weten of pepermuntolie prikkelbare darm klachten kan stillen, toch? Pepermuntolie capsules krijgen een goede naam om darmklachten te verminderen. Wat is hier van waar? Ik heb het alvast getest. In dit korte artikel vertel ik je mijn ervaringen met pepermuntolie.

Doel van pepermuntolie

Pepermuntolie zou darmklachten zoals krampen, steken en darmspasmen verminderen waardoor leven met PDS prettiger zou zijn. Vele artsen raadde me vroeger aan om pepermuntolie te gebruiken doordat de kalmerende oli├źn wonderen zouden verrichten.

Het leek me te mooi om waar te zijn maar ik heb het toch even getest op de hoop dat pepermuntolie prikkelbare darm klachten zou verminderen Wil je mijn ervaring met dit spul ontdekken?

Mijn ervaring…

Een potje pepermuntolie koste bij de apotheker 12 euro. Daarom moest ik het niet laten. Zodra ik thuis kwam, meteen de instructies gelezen en het ingenomen. Na ongeveer een 20-25 minuten begon de pepermuntolie te werken.foto product pepermuntolie prikkelbare darm

Helaas niet zoals ik het verwachtte… ik begon hevige krampen te krijgen gevolgd met een warm gevoel in mijn darmen. Het werd telkens erger tot er nog eens darmsteken bijkwamen kijken waardoor ik op de grond lag te creperen van de pijn.

Natuurlijk kreeg ik de drang om naar het toilet te gaan en die dag heb ik enkele uren op het toilet doorgebracht. Allemaal dankzij pepermuntolie. Afgrijselijke diarree wat het resultaat van pepermuntolie op mijn prikkelbare darm! Bedankt dokter, alweer!

De volgende dag heb ik het nogmaals ingenomen op de hoop dat nu alles anders zou verlopen maar het resultaat was hetzelfde. Voor mij geen pepermuntolie meer!

Kan pepermuntolie prikkelbare darm klachten stoppen?

Sommigen beweren beweren een vermindering van klachten te zien na de inname van pepermuntolie.

Bij mij werkt pepermuntolie prikkelbare darm klachten op, en nog geen klein beetje! De logische verklaring waarom meer klachten ontstaan door pepermuntolie in te nemen is omdat het bestaat uit 2 kruiden:

Peper en Munt welke beide brandend en pikante kruiden zijn. Als deze kruiden in een ontstoken darmwand komen zullen deze branden en het darmweefsel nog meer beschadigen. Het resultaat is dat de darmen prikkelbaar worden

Geen pepermuntolie voor mij, ik ben toch al een hele tijd van mijn spastische darm af door een goed dieet te volgen. Wil jij ook ontdekken hoe jij van PDS af kan geraken? Klik even op onderstaande link!

Ontdek hoe jij je prikkelbare darm kunt behandelen met de gratis online video coaching! >>

Tof artikel? Stuur het door of zet een link op je site. Laat het iedereen weten! Vragen zet je hieronder

dit artikel gaat over pepermuntolie prikkelbare darm

Geef een reactie