Welke Prikkelbare Darm Syndroom Medicatie Verlost Mij uit Mijn Lijden?

Ik krijg wel eens de vraag welke prikkelbare darm syndroom medicatie het beste werkt en deze conditie kan genezen. Aangezien er heel wat keuze is tussen de soorten medicijnen schrijf ik hier een kort artikel over.

Schrijf je in voor mijn gratis online video coaching en stop met lijden >>

Wat voor prikkelbare darm syndroom medicatie wordt er zoal voorgeschreven?

De hedendaagse aanpak voor de klachten van een prikkelbare darm is om voor elke soort klacht een verschillend soort medicijn te gebruiken.

Een pilletje voor constipatie, eentje voor darmspasmen en nog een aparte prikkelbare darm syndroom medicatie voor diarree. Het ambetante aan deze aanpak is dat het voor geen meter werkt!

Elke medicatie heeft zijn eigen nadelen en het komt heel vaak voor dat je na de inname van medicatie tegen constipatie diarree krijgt. Iemand met diarree krijgt dan constipatie na de inname van een prikkelbare darm syndroom medicatie!

Niet echt veel beterschap, toch?

Hier even een lijstje van welke soorten medicijnen er allemaal voor een prikkelbare darm worden voorgeschreven:

[red_tick_list width=”100%”]foto prikkelbare darm syndroom medicatie

  • medicijnen tegen darmspasmen
  • medicijnen tegen diarree
  • medicijnen die de darmwerking vertragen
  • laxatieven
  • vezelproducten
  • pijnstillers
  • antidepressiva

[/red_tick_list]

Je hebt er zeker al enkele van getest maar de vraag die in je hoofd hangt is waarschijnlijk…

Welke prikkelbare darm syndroom medicatie stops deze aandoening?

Die vraag is makkelijk te beantwoorden. Ik heb namelijk elke soort prikkelbare darm syndroom medicatie die er bestaat getest. Norit, enterol, spasmomen, duspatal, immodium, colofiber, tempocol, en nog enkele die ik momenteel vergeten ben.

Weet je welke medicijnen ervoor gezorgd hebben dat ik nu een leuk leven leidt zonder PDS? GEEN!foto immodium

Vang het niet verkeerd op. Ik ben van mijn prikkelbare darm af, volledig genezen. Geen krampje meer aan de lucht (hoe ik dit gedaan heb verklap ik zodra!). Ook kunnen sommige prikkelbare darm syndroom medicatie helpen maar geen zal ooit je prikkelbare darm genezen.

En de reden hierachter is simpel. Medicatie zorgt voor een verstoorde darmflora, de ene wat meer dan de andere zoals antibiotica.

Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat na inname van medicatie, een portie van je goede darmflora zal sterven. Het lichaam herkent geen medicatie en schaadt de darmflora.

Als je weet dat de oorzaak van PDS een verstoorde darmflora is, dan moet ik je niet vertellen dat medicatie je conditie zal verergeren…

Doe jezelf een plezier en laat al die nutteloze medicatie achterwege, ze zullen je spastische darm niet genezen.

Hoe stop je dan al deze ellende?

Niet door prikkelbare darm syndroom medicatie in te nemen. Toch kun je uw prikkelbare darm behandelen. MAAR, daar zal je wat voor moeten doen. Een pilletje slikken en hopen dat alles zal genezen is leuk maar het werkt enkel in de filmpjes.

Wat je het beste kunt doen is de oorzaken aan te pakken. Het ontstoken darmweefsel moet rust krijgen zodat het kan herstellen. En geen prikkelbare darm syndroom medicatie kan dat voor je doen.

De enige manier om je darmwand te herstellen is om alle moeilijk verteerbare voeding tijdelijk te vermijden zodat de darm rust krijgt en kan herstellen. Dit kan enkel met een tijdelijk PDS dieet en door je darmflora te herstellen.

Wens je te ontdekken hoe je dit kunt doen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik heb namelijk een online prikkelbare darm kliniek gemaakt waar ik je met gratis video’s uitleg hoe je uw prikkelbare darm kunt behandelen. Ik vertel je wat te eten en hoe je uw darmflora herstelt.

Interesse in mijn hulp? Neem even een kijkje door op onderstaande link te klikken.

Ik schijf me in voor de gratis online video coaching! >> Ik Klik hier

Vond je dit artikel over prikkelbare darm syndroom medicatie tof? Heb je er wat aan gehad en denk je iemand te kunnen helpen met dit artikel? Stuur het dan door naar die persoon of zet een linkje op je website zodat je anderen kunt helpen. Vragen kun je hieronder achter laten.

Geef een reactie