PDS Medicijnen? Welk Pilletje Geneest PDS?

Ik krijg vaak de vraag in mijn inbox welke PDS medicijnen het beste werken. Er worden zoveel soorten medicatie voorgeschreven bij PDS en daarom heb ik besloten om een artikel over PDS medicijnen te schrijven.

Toegang krijgen tot mijn gratis online video coaching lessen? Schrijf je in en leef terug zonder darmklachten! >>>

Welke soorten PDS medicijnen bestaan er?

Er worden heel wat soorten medicatie voorgeschreven in de consultatie ruimtes van artsen, zeker als het over het prikkelbare darm syndroom gaat…

Vroeger, toen ik nog PDS had, ging ik wekelijks naar mijn huisarts om een nieuw pilletje te vragen. De vorige PDS medicijnen werkten voor geen meter en daarom stond ik terug wanhopig naar raad aan de bureau van mijn huisarts.

Dan schreef de huisarts me een andere soort medicatie voor op de hoop dat het zou beteren. Voor ik je mijn resultaten van PDS medicijnen verklap vertel ik je welke soorten medicatie er allemaal voorgeschreven worden tegen een prikkelbare darm:

[red_tick_list width=”100%”]

  • Pijnstillers
  • medicatie tegen diarree
  • medicatie die de werking van de darmen vertragen
  • laxatieven tegen constipatie
  • vezelproducten
  • medicatie tegen darm spasmen
  • antidepressiva

[/red_tick_list]

Welke PDS medicijnen werken het beste en genezen PDS?

Ik heb echt ALLE PDS medicijnen uitgetest. Allemaal, zonder overdrijven. Men arts begon met het voorschrijven van Norit, dan tempocol, dan duspatalin, spasmomen, colofiber,… tot ik goed en wel besefte dat mijn klachten alleen maar opgewekt werden door PDS medicijnen.

Een gastro enteroloog waar ik dan bij was geweest (ondertussen de 4de) schreef me een antidepressiva voor!

Met andere woorden, het zat allemaal in mijn hoofd. Alle medicatie die ik gebruikt had werkte NIET en deed niets aan mijn afgrijselijke darmklachten.

Wanneer ik ontdekte dat medicatie de darmflora hevig schendt, en een verstoorde darmflora de oorzaak van PDS is! Begreep ik dat GEEN PDS medicijnen ooit PDS kunnen genezen, ze maken enkel de conditie erger.

Dus doe jezelf aub een plezier en stop met het nemen van al die nutteloze PDS medicijnen die enkel je conditie verergeren!

Medicatie behandelt de klachten van PDS, niet de oorzaken en is daarom geen geschikte behandeling en kan het onmogelijk voor een genezing zorgen!

Als PDS medicatie niet werkt, hoe geraak ik dan van mijn klachten af?

Wanneer ik mensen vertel dat medicatie geen hulp biedt tegen PDS denken ze dat ze hopeloos verloren zijn en met hun klachten moeten leren leven. Gelukkig is dit niet waar.

Je kunt zeker van je klachten af geraken maar dan zal je wat meer moeten doen dan enkel een pilletje slikken en hopen dat alles goed komt.

Nogmaals: geen PDS medicijnen kunnen jouw klachten permanent stoppen. Een aangepaste voeding kan dat wel! Maar dan moet je wel je voedingspatroon aanpassen en de nodige tijd en energie aan die wijzigingen besteden.

Gelukkig ben ik hier om jou te helpen. Ik heb namelijk een gratis online video coaching cursus ontwikkeld waar ik je stap voor stap uitleg hoe jij van jouw prikkelbare darm kunt af geraken, aan de hand van een degelijk PDS dieet en door je darmflora te herstellen.

Klik op onderstaande link op mijn hulp gratis te ontvangen…

Ja, Ik wil jouw online video coaching lessen ontvangen >>>

Stuur even een linkje naar kennissen die deze informatie kunnen gebruiken, zo help je hun ook verder! Indien je vragen of opmerkingen hebt kun je altijd je vraag hieronder achter laten. Ik bekijk het zo snel mogelijk.

Geef een reactie