spastische darm medicijnen – Welk pilletje geneest deze conditie?

Als u een spastische darm heeft, heeft u waarschijnlijk al heel wat medicatie en pillen getest om opluchting van je klachten te zien. Maar welke spastische darm medicijnen zijn nou jouw geld waard? Deze vraag ga ik in dit kort artikel beantwoorden.

Schrijf je in voor mijn gratis online video coaching en leef zonder darmklachten!! >>>

Welke soorten spastische darm medicijnen worden er voorgeschreven?

Voor elke soort klacht wordt een soort spastische darm medicijn voorgeschreven. Voor constipatie krijg je een medicatie, voor darmspasmen een antispasmoticum, krampen? Een krampwerend middel,…

Vroeger stond ik wekelijks bij mijn huisarts te klagen dat geen spastische darm medicijnen mijn spastische darm klachten kon stillen. Telkens schreef de arts mij andere spastische darm medicijnen voor.

Het begon met Norit, dan tempocol, colofiber, spasmomen, duspatal, enterol. Maar het mocht niet zijn. Deze spastische darm medicijnen hielpen niet zo veel. Ik was dan ook als het ware verslaafd aan immodium aangezien ik gemiddeld 10-12 keer per dag diarree had!

Laten we even bekijken welke soorten spastische darm medicijnen voorgeschreven worden:

[red_tick_list width=”100%”]

  • medicatie tegen diarree (immodium)
  • medicatie die de darmwerking vertragen (duspatal)
  • medicatie tegen darmspasmen (spasmomen)
  • laxatieven en vezelproducten tegen constipatie (colofiber)
  • pijnstillers (ibuprofen, paracetamol, dafalgan)
  • antidepressiva (xanax, prozac)

[/red_tick_list]

Je hebt er vast en zeker al enkele uit het lijstje getest. En hoe was uw resultaat?

Welke Spastische darm medicijnen genezen een spastische darm?

Ik zal maar met de deur in huis vallen: Geen enkele spastische darm medicijnen kunnen een spastische darm genezen.

Alhoewel sommige medicatie licht kan werken tegen de klachten van PDS is deze werking vaak van korte duur en doen medicijnen meer kwaad dan goed.

Ik spreek uit ervaring, ik heb alle spastische darm medicijnen getest en geen heeft mijn conditie genezen, ze helpen gewoonweg niet! Dat wil niet zeggen dat ik nog steeds met een spastische darm leef… Neen, daar ben ik reeds van en hoe ik dit geklaard heb vertel ik je zo.

medicijnen voor een spastische darm of eerder alle medicijnen verstoren de darmflora. Medicijnen zijn niet echt natuurlijk en het lichaam reageert hier slecht op. Elke keer jij medicatie inneemt, dood je een portie van je goede darmfora die je hard nodig hebt om gezond te blijven. En zeker antibiotica doet dit goed…

Als je weet dat je uw darmflora moet herstellen om van je spastische darm af te geraken, dan besef je ook dat medicijnen niet de oplossing zijn.

Medicatie behandelt de klachten van je spastische darm, niet de oorzaken en kan dus nooit uw probleem oplossen! Dus waarom nog de moeite doen om medicatie in te nemen en er geld aan te besteden als je toch weet dat spastische darm medicijnen je conditie niet zullen genezen?

Hoe kan ik van mijn spastische darm af geraken?

Velen voelen zich verloren wanneer ik ze vertel dat spastische darm medicijnen niet de oplossing zijn voor de behandeling van een prikkelbare darm.

Ze denken dat enkel een pilletje hun problemen kunnen oplossen terwijl geen pilletje iets oplost. Toch kun je uw spastische darm behandelen zonder spastische darm medicijnen.

Ik heb voor mijn lezers een gratis online video coaching club gemaakt. Zie het als een online kliniek waar je terecht kunt voor de behandeling van jouw prikkelbare darm. Ik vertel je hoe je het beste kunt eten en hoe wij je verstoorde darmflora gaan herstellen.

Heb je interesse in de gratis online video coaching club? Klik dan nu op onderstaande link…

Ja, ik schrijf me vliegensvlug in voor de gratis online video coaching club! >> Klik hier

Vond je dit artikel over spastische darm medicijnen top? Stuur het dan even door naar een kennis die wat met dit artikel kan doen! Of zet een linkje van dit artikel op jouw website zodat je mensen deze informatie helpt te vinden!

Vragen kun je hieronder plaatsen.

Geef een reactie