PDS therapeuten – Waar Vind Ik een Goede En Welke Kies ik?

PDS therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van een prikkelbare darm. De meeste van deze PDS therapeuten hebben zelf PDS gehad en hebben daarom voldoende kennis om anderen met PDS te helpen, of niet?

Soorten PDS therapeuten

Belangrijk om mee te delen is dat er verschillende soorten PDS therapeuten zijn met een verschillende aanpak.

De ene gaat zich focussen op supplementen en schrijft dan een hele apotheker aan pilletjes voor die de prikkelbare darm zouden genezen, de andere gaat zich focussen op het verminderen van stress en nog andere PDS therapeuten nemen de weg van natuurlijke voeding.

Welke PDS therapeut kan je verder helpen?

De aanpak waar een hele apotheek aan supplementen voorgeschreven wordt heeft niet mijn voorkeur, alhoewel sommige supplementen letterlijk wonderen kunnen verrichten indien je PDS hebt, zullen supplementen alleen niet voor een permanente oplossing zorgen.

De meeste PDS therapeuten die zich focussen op het gebruik van supplementen, verkopen zelf supplementen om zo hun boterham te verdienen. Hier is niets mis met, enkel wordt de klant dan wel voorgelogen en neemt deze onnodige pillen die handenvol geld kosten…

De aanpak die stress verminderd, heeft ook niet mijn voorkeur en de reden hiervoor is simpel: stress zal je altijd hebben. Wat is dan het nut om dure consultaties te betalen die tijdelijk je stress wegnemen maar zodra je terug op de werkvloer staat je stress snel terug keert?

Dat schiet niet op… En als je weet dat stress niet de oorzaak is van PDS maar eerder een resultaat, dan weet je dat je PDS therapeuten die deze aanpak achtervolgen beter kunt mijden als de pest.

Nog niet gesproken van de consultatie prijzen die deze PDS therapeuten vragen, en elke week moet je terug gaan om toch iets of wat resultaat te ontvangen.

PDS therapeuten die een aangepast dieet voorschrijven hebben dan weer wel mijn voorkeur aangezien deze therapeuten wel de oorzaken aanpakken en deze aanpak zorgt voor blijvende resultaten.

Enig nadeel is dat deze PDS therapeuten gemakkelijk 120-180 euro per consultatie vragen, dit is geen spelfout! Zo een consultatie duurt vervolgens 20-30 minuten en elke maand moet je terug gaan om je vooruit gang te controleren…

Zoals je ziet is ook deze optie een dure optie.

Moest je dan toch een degelijke PDS therapeut opzoeken zou ik kiezen voor degene die een aangepaste voeding voorschrijft. Vaak hebben deze PDS therapeuten vroeger zelf PDS gehad en weten ze wat van het onderwerp.

PDS therapeuten die stress aanpakken weten in mijn ogen geen bal van PDS en zou ik niet om hulp vragen…

Laten we eerlijk zijn: veel PDS therapeuten hebben zelf nooit PDS gehad en weten dan ook niet wat het is en hoe je ervan af geraakt, dan vraag je geld advies aan iemand die de loterij gewonnen heeft…

Ikzelf heb wel PDS gehad en weet exact hoe je ervan af geraakt. Laat ik je waarschuwen dat je daar wat voor zal moeten doen zoals je voedingspatroon tijdelijk wijzigen.

Indien jij opzoek ben naar een PDS therapeut, dan heb ik goed nieuw voor jou. Ik heb namelijk een online video coaching cursus ontwikkeld waarin ik je exact vertel wat je moet doen om beterschap te zien van je klachten.

Ik zeg je exact wat te eten en welk supplement je darmflora kan herstellen. Wens jij mijn hulp te ontvangen? Klik dan even op onderstaande link:

Ja, Ik wil de gratis online video’s ontvangen en wil van mijn darmklachten af >>>

Hopelijk was dit artikel over Pds therapeuten interessant en heb je er wat aan gehad. Ken je iemand die ook wat aan deze informatie kan hebben? Stuur het dan door naar die persoon via onderstaande knoppen of via email.

Vragen kun je hieronder achter laten

Deze pagina gaat over therapeuten pds

Geef een reactie